Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2014
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura nga paga si ambasador, 1860 euro/muaj.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareNuk ka
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjera
1) Gjendja në bankë, 700 000 lekë.
2) Pronar i një ap. me sip. 90 m2, në Tiranë.
3) Pronar i një shtëpie me sip. 67 m2, te Mali i Robit.
4) Pronar i një makine “Benz”.
5) Bashkëshortja, pronare e një makine “Citroen”.
6) Detyrim për t'u shlyer nga të tretët, 15 000 euro.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2014
expenseDesc
Nuk ka