Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2014
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura nga paga dhe dieta, 24 000 euro.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareBashkëshortja, Ermira Kuko, të ardhura nga punë në “Vrij Universiteit”, në Bruksel, 25 000 euro.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjera
1) Gjendja e kursimeve, shtuar me 19 000 euro.
2) Kartë krediti në një bankë në Berlin, 2 000 euro.
3) Kredi bankare në bankën “BNP Paribas” 180 000 euro për 15 vjet, detyrimi financiar i pashlyer 189 852 euro.
4) Borxh marrë prindërve të bashkëshortes, detyrimi financiar i pashlyer 15 500 euro.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2014
expenseDesc
Nuk ka