Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2017
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura neto të vitit nga paga si Kryetar i Bashkisë Krujë, 1 151 675 Lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshTë ardhura me vlerë 151 300 Lekë nga shpërblimi si anëtar i Këshillit të Qarkut Durrës.
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareBashkëjetuesja, të ardhura neto të vitit me vlerë 829 673 Lekë nga institucionet ANTA-s aktualisht Alb-Kontrol.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjera
1) Gjendje cash me vlerë 700 000 Lekë, krijuar nga paga dhe përfitime të tjera personale.
2) Bashkëjetuesja, disponon autoveturë tip Audi A6 me vlerë 3 000 Euro, blerë me kursimet e pagës.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2017
expenseDesc
Nuk ka