Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2018
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe Shpërblimet
1) Të ardhurat nga paga si Këshilltar i Kryeministrit deri në Qershor 2018 janë 467 891 lekë. E ardhura mujore është 116 147 lekë.
2) Të ardhura nga paga si Zëvendës Ministër për Europën dhe Punët e Jashtme për periudhën Qershor 2018-Dhjetor 2018 janë në shumën 787 033 lekë. E ardhura mujore, 116 147 lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareNuk ka
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjera
1) Gjendja e depozitës bankare në një bankë të nivelit të dytë në Shqipëri është 398 127.42 lekë.
3) Detyrime prej 5 640 Euro që i referohen tyrimit për qiramarrjen e një banese me sipërfaqe 73 m2 në Tiranë.
2) Pronar 100% i një autoveture e tipit Audi S8 me vit prodhimi 2007, në shumën 5 000 euro.
3) Detyrime për vitin 2018 për qira banese në Tiranë janë 5 640 Euro të papaguara nga Janar 2018.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2018
expenseDesc
Shpenzimet për vitin 2018 janë 5 640 Euro që i referohen shlyerjes së detyrimit për qiramarrjen e një banese me sipërfaqe 73 m2 në Tiranë.