Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2017
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura si administrator i Ujësjellës-Kanalizimeve, sh.a, Cërrik, shuma 75 lekë/muaj bruto.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Bashkëshortja, Znj. Erjola Calja, të ardhura si Drejtore e Përgjithshëm në Bashkinë Cërrik, shuma 79 120 lekë/muaj bruto.
2) Bashkëshortja, Znj. Erjola Calja, të ardhura nga puna si punonjëse akademike e jashtme në Universitetin "Aleksandër Xhuvani" Elbasan për vitin akademik 2017-2018, shuma 68 850 lekë/vit.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjera
1) Të ardhura nga shitja më 19.12.2017 e autoveturës tip "Porche Cayene" e vitit 2006, vlera 980 000 lekë. Autovetura ishte blerë 5 000 euro me të ardhura bujqësore personale dhe familjare ndër vite.
2) Bashkëshortja, Znj. Erjola Calja, gjendja e llogarisë rrjedhëse, 600 000 lekë (kjo shumë është dhuratë për ditëlindjen e vajzës në 3 vite nga gjyshërit).


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2017
expenseDesc
Nuk ka