Para dhe Pushtet


Pozicioni :

Emri :

Ne Money and Power (One Stop Integrate Data Source) jane publikuar te dhena per pasurine, te ardhurat dhe shpenzimet e deklaruara nga funksionare te larte publik. Te dhenat jane sipas deklarimeve zyrtare te nje viti te caktuar apo deklarim fillestar perpara marrjes se detyres. Ne edo rast informacioni flet per daten e plotesimit te dokumentit per Inspektoratin e Larte te Deklarimit te Pasurive ILKDP. Vee subjektit ne deklarim perfshihen edhe persona te tjere pjesetare te familjes me detyrim ligjor per te deklaruar. Deklarimi vjetor karakterizohet nga informacioni per te ardhura te krijuara ne ate vit, pasuri te fituara gjate vitit ne fjale, sikurse shpenzime per te cilat subjektet kane detyrim ligjor per deklarim. Subjektet per te cilat ka informacion ne kete rubrike jane funksionare te larte publik: President, Anetare te Keshillit te Ministrave, Kryetare te Bashkive Kryesore, Perfaqesues te Parlamentit, Gjyqtare te Nivelit te Larte, Kryeprokuror dhe titullar te institucioneve te pavarura. Ky informacion behet i hapur dhe transparent, me qellim informimin e publikut mbi interesat ekonomike dhe pasurite e funksionareve te larte publik qe perfaqesojne dhe qeverisin ne vend. Te dhenat Money and Power jane te nderlidhura me te dhena te Open Corporates Albania per shoqeri biznesi qe jane pjese e deklarimit te nje subjekti individual. Per edo subjekt eshte dhene edhe numri i indeksit te dokumentit zyrtare te dorezuar prane ILKDP, dokument nga ku jane cituar te dhenat. AIS eshte organizata qe ka krijuar databazen Para dhe Pushtet.

Lista e subjekteve (Total: 122)

AllA B Ç D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z


Emer Subjekti Pozicioni Institucioni
Klodiana VEIZI(MEMA) Gjyqtar - Gjyqtar - Gjyqtar Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Vlorë - Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Lushnje - Gjykatën Administrative të Shkallës së Parë Durrës
Lefter JAHAJ Gjyqtar Gjykata e Apelit
Liljana SULOLLARI (BAKU) Gjyqtar Gjykata e Shkallës së Parë për Krimet e Rënda
Luan HASNEZIRI Gjyqtar Gjykata e Shkallës së Parë për Krimet e Rënda
Majlinda ANDREA Gjyqtar Gjykata e Lartë
Manjola XHAXHO Gjyqtar Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Lushnje
Marçela SHEHU Gjyqtar Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Kurbin
Margarita BUHALI Gjyqtar Gjykatën e Apelit Vlore
Maria QIRJAZI Gjyqtar Gjykata e Apelit
Marjana VELÇANI Gjyqtar - Gjyqtar Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Berat - Gjykatën Administrative të Shkallës së Parë Durrës
Marsela BALILI Gjyqtar Gjykata e Shkallës së Parë për Krimet e Rënda
Marsida XHAFERLLARI Gjyqtar Këshilli i Lart i Drejtësisë
Medi BICI Gjyqtar - Gjyqtar Gjykata e Lartë - Gjykata e Lartë
Metush SARAÇI Gjyqtar Gjykata e Apelit
Miliana MUCA Gjyqtar Gjykata e Shkallës së Parë për Krimet e Rënda
Mimoza BRAHIMI Gjyqtar Gjykata Administrative e Shkallës së Parë Tiranë
Miranda ANDONI Gjyqtar - Gjyqtar Gjykata e Apelit Gjirokastër - Gjykata e Shkallës së Parë Përmet
Mirela FANA Gjyqtar Gjykata e Lartë
Nafie CURRI Gjyqtar - Gjyqtar Gjykata e Rrethit Gjyqësor Fier - Gjykata Administrative e Shkallës së Parë Tiranë
Nertina KOSOVA Gjyqtar Gjykata e Shkallës së Parë për Krimet e Rënda
Ornela NAQELLARI Gjyqtar Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Lezhe
Regleta PANAJOTI Gjyqtar Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Tirane
Rexhep BEKTESHI Gjyqtar Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Durres
Ridvan HADO Gjyqtar Gjykata e Apelit
Saida DOLLANI Gjyqtar Gjykata e Apelit për Krimet e Rënda
Sandër SIMONI Gjyqtar Gjykata e Shkallës së Parë për Krimet e Rënda
Selvie GJOÇAJ Gjyqtar - Gjyqtar - Gjyqtar Gjykata e Rrethit Gjyqësor Kukës - Gjykata Administrative e Shkallës së Parë Tiranë - Gjykata e Rrethit Gjyqësor Durrës
Semiramis HOXHOLLI Gjyqtar - Gjyqtar Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë - Gjykata Administrative e Shkallës së Parë Tiranë
Shkëlqim MIRI Gjyqtar Gjykata e Apelit
Shkëlqim MUSTAFA Gjyqtar Gjykata e Apelit
Shkëlzen SELIMI Gjyqtar Gjykata e Lartë
Sokol BERBERI Gjyqtar Gjykata Kushtetuese
Sokol BINAJ Gjyqtar Gjykata e Apelit për Krimet e Rënda
Sokol IBI Gjyqtar Gjykata e Shkallës së Parë Korce
Tom NDRECA Gjyqtar - Gjyqtar Gjykata e Apelit - Gjykata e Lartë
Tonin STERKAJ Gjyqtar Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Shkodër
Valbona DURRAJ (SEKNAJ) Gjyqtar - Gjyqtar Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Shkodër - Gjykatën Administrative të Shkallës së Parë Shkodër
Valdete HOXHA Gjyqtar Gjykata e Apelit
Vitore TUSHA Gjyqtar Gjykata Kushtetuese
Vladimir KRISTO Gjyqtar Gjykata Kushtetuese