Para dhe Pushtet


Pozicioni :

Emri :

Ne Money and Power (One Stop Integrate Data Source) jane publikuar te dhena per pasurine, te ardhurat dhe shpenzimet e deklaruara nga funksionare te larte publik. Te dhenat jane sipas deklarimeve zyrtare te nje viti te caktuar apo deklarim fillestar perpara marrjes se detyres. Ne edo rast informacioni flet per daten e plotesimit te dokumentit per Inspektoratin e Larte te Deklarimit te Pasurive ILKDP. Vee subjektit ne deklarim perfshihen edhe persona te tjere pjesetare te familjes me detyrim ligjor per te deklaruar. Deklarimi vjetor karakterizohet nga informacioni per te ardhura te krijuara ne ate vit, pasuri te fituara gjate vitit ne fjale, sikurse shpenzime per te cilat subjektet kane detyrim ligjor per deklarim. Subjektet per te cilat ka informacion ne kete rubrike jane funksionare te larte publik: President, Anetare te Keshillit te Ministrave, Kryetare te Bashkive Kryesore, Perfaqesues te Parlamentit, Gjyqtare te Nivelit te Larte, Kryeprokuror dhe titullar te institucioneve te pavarura. Ky informacion behet i hapur dhe transparent, me qellim informimin e publikut mbi interesat ekonomike dhe pasurite e funksionareve te larte publik qe perfaqesojne dhe qeverisin ne vend. Te dhenat Money and Power jane te nderlidhura me te dhena te Open Corporates Albania per shoqeri biznesi qe jane pjese e deklarimit te nje subjekti individual. Per edo subjekt eshte dhene edhe numri i indeksit te dokumentit zyrtare te dorezuar prane ILKDP, dokument nga ku jane cituar te dhenat. AIS eshte organizata qe ka krijuar databazen Para dhe Pushtet.

Lista e subjekteve (Total: 76)

AllA B Ç D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z


Emer Subjekti Pozicioni Institucioni
Besnik CANI Anëtarë i KLP-së - Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror Këshilli i Lartë i Prokurorisë - Prokuroria Fier - Prokuroria Shkodër - Prokuroria Elbasan - Prokuroria Tiranë - Prokuroria Fier
Besnik CENGU Oficer i Policisë Gjyqsore - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Tirane
Besnik MUÇI Drejtor i Policisë së Shtetit - Prokuror - Prokuror - Prokuror Drejtoria e Policisë së Shtetit - Prokuroria Tiranë - Prokuroria Krimeve të Rënda - Prokuroria Krimeve të Rënda Shkalla e Parë
Bezart KAÇKINI Gjyqtar - Gjyqtar - Gjyqtar - Gjyqtar Gjykata e Rrethit Gjyqësor Durrës - Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tropojë - Gjykata e Rrethit Gjyqësor Shkodër - Gjykata Administrative e Shkallës së Parë Tiranë
Bilbil METE Prokuror - Prokuror Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Tirane - Prokuroria e Përgjithshme
Binas NINA Prokuror Prokuroria e Rrethit Elbasan
Bledar BEJKO Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Durrës - Prokuroria Durres - Prokuroria Tiranë - Prokuroria Fier
Bledar ÇELIKU Drejtor i Policisë së Shtetit Policia Shkodër
Bledar ÇUÇI Deputet Legjislatura IX - Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave PS mandati II Kuvendi i Shqipërisë - Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave
Bledar MAKSUTI Oficer i Policisë Gjyqsore - Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria Krimeve të Rënda - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Kurbin - Prokuroria e Përgjithshme - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Bledar MUSTAFARAJ Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Elbasan
Bledar SKËNDERI Anëtar i Komisionit Qëndror të Zgjedhjeve - Zëvendës Drejtor Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve - Drejtoria e Përgjithshme e Burgjeve
Bledjon NALLBATI Kryebashkiak 2015 Bashkia Devoll
Blendi KLOSI Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX - Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave PS mandati II Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë - Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave
Blerim TOMINAJ Prokuror - Prokuror Prokuroria Krimeve të Rënda Shkalla e Parë - Prokuroria Tiranë
Blerina GJYLAMETI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Blerona HASA Gjyqtar - Gjyqtar Gjykata e Apelit - Gjykata e Shkallës së Parë, Korce
Blerta HAMZA Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Pogradec - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Shkodër
Brahim DRAGJOSHI Prokuror Prokuroria e Apelit Shkoder
Brikena UKPERAJ Anëtarë i KLGJ-së - Gjyqtar Këshilli i Lartë Gjyqësor - Gjykatën e Apelit Vlore
Brisida SHEHAJ Drejtor i Përgjithshëm i Tatimeve Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve
Brunilda KADI Anëtar i Këshillit të Lartë të Drejtësisë - Anëtarë i KLGJ-së - Gjyqtar Këshilli i Lartë i Drejtësisë - Këshilli i Lartë Gjyqësor - Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Tirane
Brunilda BEKTESHI (VASHA) Komisioner KPK KPK
Bujar DERVENI Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Bujar DIDA Ambasador Ambasada Shqiptare në Japoni
Bujar HUQI Kryebashkiak Bashkia Manëz
Bujar KLLOGJRI Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Bujar LESKAJ Kryetar i Kontrollit të Lartë të Shtetit Kontrolli i Lartë i Shtetit
Bujar NISHANI Anëtar i Këshillit të Lartë të Drejtësisë - Këshilli i Ministrave - President i Republikës Këshilli i Lartë i Drejtësisë - Këshilli i Ministrave - Presidencë
Bujar CELA Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Bujar ÇIÇI Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Kruje - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Krujë
Bujar HOTI Prokuror Prokuroria e Apelit Durres
Bujar HOXHA Prokuror - Prokuror Prokuroria Elbasan - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Bujar MEMIA Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Kurbin - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Kavajë - Prokuroria Pogradec - Prokuroria Kruje
Bujar MUÇA Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Bujar SHESHI Anëtarë i KLP-së - Prokuror - Prokuror Këshilli i Lartë i Prokurorisë - Prokuroria e Përgjithshme - Prokuroria e Apelit per Krime te Renda