Treasury Financial Transactions for - Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535)

Kategori Shpenzimesh - Total: 388


Kodi Kategori Shpenzimi Transaksione 2014 Transaksione 2015-2016
6025600 Shpenzime per mirembajtjen e mjeteve te transportit Treasury 2014 Treasury 2015-2016
6025300 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore Treasury 2014 Treasury 2015-2016
6025200 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve specifike Treasury 2014 Treasury 2015-2016
6025800 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave Treasury 2014 Treasury 2015-2016
6025700 Shpenzime per mirembajtjen e rezerves shteterore Treasury 2014 Treasury 2015-2016
6025100 Shpenzime per mirembajtjen e tokave dhe aktiveve natyrore Treasury 2014 Treasury 2015-2016
6029007 Shpenzime per pjesmarrje ne konferenca Treasury 2014 Treasury 2015-2016
6029001 Shpenzime per pritje e percjellje Treasury 2014 Treasury 2015-2016
6021010 Shpenzime per prodhim dokumentacioni specifik Treasury 2014 Treasury 2015-2016
6026100 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh Treasury 2014 Treasury 2015-2016
6026400 Shpenzime per qiramarrje mjetesh transporti Treasury 2014 Treasury 2015-2016
6026300 Shpenzime per qiramarrje per aparate dhe pajisjet teknike, makineri Treasury 2014 Treasury 2015-2016
6026200 Shpenzime per qiramarrje per pronat residenciale Treasury 2014 Treasury 2015-2016
6029004 Shpenzime per sigurimin e ndertesave dhe te tjera kosto sigurimi te ngjashme Treasury 2014 Treasury 2015-2016
6061041 Shpenzime per situata te veshtira dhe per fatekeqesi Treasury 2014 Treasury 2015-2016
6029008 Shpenzime per tatime dhe taksa te paguara nga institucioni Treasury 2014 Treasury 2015-2016
6029099 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Treasury 2014 Treasury 2015-2016
6029009 Shpenzime per terheqjen e limitit te arkes Treasury 2014 Treasury 2015-2016
6024201 Shpenzime per udhetime jashte shtetit Treasury 2014 Treasury 2015-2016
6028200 Shpenzime te tjera lidhur me huamarrjen Treasury 2014 Treasury 2015-2016
6009100 Shpenzime te tjera personeli Treasury 2014 Treasury 2015-2016
6026900 Shpenzime te tjera qiraje Treasury 2014 Treasury 2015-2016
6780200 Shpenzime te tjera te jashtzakonshme per pagesen e detyrimeve te prapambetura te rimbursimit te Tatim Fitimit Treasury 2014 Treasury 2015-2016
6780100 Shpenzime te tjera te jashtzakonshme per pagesen e detyrimeve te prapambetura te rimbursimit te TVSH Treasury 2014 Treasury 2015-2016
6023900 Shpenzime te tjera transporti Treasury 2014 Treasury 2015-2016
6023300 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit Treasury 2014 Treasury 2015-2016
6003200 Shperblim nga taksa e solidaritetit Treasury 2014 Treasury 2015-2016
6060013 Shperblim per ish-ushtaraket Treasury 2014 Treasury 2015-2016
6003100 Shperblime per rezultate ne pune Treasury 2014 Treasury 2015-2016
6001099 Shtesa page te tjera Treasury 2014 Treasury 2015-2016
6001015 Shtesė kualifikimi pėr punonjėsit mėsimorė tė arsimit para-universitar Treasury 2014 Treasury 2015-2016
6001012 Shtese page dhe page e menjehershme per funksionaret e larte Treasury 2014 Treasury 2015-2016
6001011 Shtese page per bashkeshortet e papuna te ushtarakeve te transferuar Treasury 2014 Treasury 2015-2016
6001020 Shtesė page pėr diferencė nė rastet kur paga e muajit/ve paraardhės ėshtė llogaritur mė pak Treasury 2014 Treasury 2015-2016
6001005 Shtese page per funksionin Treasury 2014 Treasury 2015-2016
6001009 Shtese page per gradat ushtarake Treasury 2014 Treasury 2015-2016
6001019 Shtesė page pėr kryerjen e shėrbimit tė rojės, tė gatishmėrisė dhe urgjencės Treasury 2014 Treasury 2015-2016
6001008 Shtese page per kualifikimin Treasury 2014 Treasury 2015-2016
6001007 Shtese page per largesi nga qendra e banimit Treasury 2014 Treasury 2015-2016
6001016 Shtesė page pėr natyrė tė veēantė pune/kushte pune Treasury 2014 Treasury 2015-2016
6001018 Shtesė page pėr orėt mėsimore mbi normėn e miratuar me dispozitė Treasury 2014 Treasury 2015-2016
6001013 Shtese page per pune jashte orarit Treasury 2014 Treasury 2015-2016
6001006 Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta Treasury 2014 Treasury 2015-2016
6001017 Shtesė page pėr punė tė vėshtira e tė dėmshme pėr shėndetin Treasury 2014 Treasury 2015-2016
6001014 Shtese page per punonjesit qe rregullohen me akte te veēanta Treasury 2014 Treasury 2015-2016
6001004 Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe Treasury 2014 Treasury 2015-2016
6001003 Shtese page per vjetersi ne pune Treasury 2014 Treasury 2015-2016
6060017 Sigurim suplementar shteteror per ishfunksionaret Treasury 2014 Treasury 2015-2016
4361100 Sigurime shendetesore, te vitit ne vazhdim Treasury 2014 Treasury 2015-2016
7510100 Sigurime Shoqerore, punedhenes sektor buxhetor Treasury 2014 Treasury 2015-2016