treasuryHeader 2015-2017- Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) (Mbi 1,856 transaksione te regjistruara)

beneficiary:

payment_reason:

transact_val:

treasuryDesc:

  • treasuryDes1
  • treasuryDes2
  • treasuryDes3
  • treasuryDes4
  • treasuryDes5
  • treasuryDes6
supplierListForInst
Lista e Kategori Shpenzimi
* Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

summaryRes

beneficiary transact_val_tot transact_count valueInterval intervalByRegDate intervalByExecDate
STARTCO 12,000.00 1 All => =>

transactions

budgetInst beneficiary treasuryBranch val regDate execDate receiptNo payment_reason receiptDesc
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) START CO Tirane 12,000 2015-03-09 2015-03-10 5610730012015 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim KQZ Lampa ndricimi , pv. emergjence dt 02.02.2015 fature 44 seria 15030594 dt 02.02.2015 fh nr 3/1 dt 02.02.2015
  • < Më para
  • 1
  • Më pas >
Mundesuar nga Instituti Shqiptar i Shkencave