treasuryHeader 2015-2017- Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) (Mbi 1,856 transaksione te regjistruara)

beneficiary:

payment_reason:

transact_val:

treasuryDesc:

  • treasuryDes1
  • treasuryDes2
  • treasuryDes3
  • treasuryDes4
  • treasuryDes5
  • treasuryDes6
supplierListForInst
Lista e Kategori Shpenzimi
* Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

summaryRes

beneficiary transact_val_tot transact_count valueInterval intervalByRegDate intervalByExecDate
SOTNEWS 200,000.00 1 All => =>

transactions

budgetInst beneficiary treasuryBranch val regDate execDate receiptNo payment_reason receiptDesc
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) SOT NEWS Tirane 200,000 2015-07-22 2015-07-23 35410730012015 Sherbime te printimit dhe publikimit KQZ Sherbim publikimi urdher 77 dt 26.05.2015 kont.5433/2 dt 28.05.2015 fat820seria 16338117 dt 24.06.2015
  • < Më para
  • 1
  • Më pas >
Mundesuar nga Instituti Shqiptar i Shkencave