treasuryHeader 2015-2017- Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) (Mbi 1,856 transaksione te regjistruara)

beneficiary:

payment_reason:

transact_val:

treasuryDesc:

  • treasuryDes1
  • treasuryDes2
  • treasuryDes3
  • treasuryDes4
  • treasuryDes5
  • treasuryDes6
supplierListForInst
Lista e Kategori Shpenzimi
* Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

summaryRes

beneficiary transact_val_tot transact_count valueInterval intervalByRegDate intervalByExecDate
LESPOTPRODUCTIONSH.P.K 1,956,000.00 1 All => =>

transactions

budgetInst beneficiary treasuryBranch val regDate execDate receiptNo payment_reason receiptDesc
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) LE SPOT PRODUCTION SH.P.K Tirane 1,956,000 2017-06-23 2017-06-27 26010730012017 Sherbime te tjera K Q Z prodhim spote tv dhe radiofonik, urdh prok 12 dt 20.03.2017 kont 1703/11 dt 03.04.2017 fat 15 ser 11056990 dt 25.05.2017 proc ver kolaud 1703/12 dt 29.05.2017
  • < Më para
  • 1
  • Më pas >
Mundesuar nga Instituti Shqiptar i Shkencave