treasuryHeader 2015-2017- Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) (Mbi 1,856 transaksione te regjistruara)

beneficiary:

payment_reason:

transact_val:

treasuryDesc:

  • treasuryDes1
  • treasuryDes2
  • treasuryDes3
  • treasuryDes4
  • treasuryDes5
  • treasuryDes6
supplierListForInst
Lista e Kategori Shpenzimi
* Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

summaryRes

beneficiary transact_val_tot transact_count valueInterval intervalByRegDate intervalByExecDate
FONDACIONIMAPO 721,600.00 3 All => =>

transactions

budgetInst beneficiary treasuryBranch val regDate execDate receiptNo payment_reason receiptDesc
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) FONDACIONI MAPO Tirane 350,000 2017-07-11 2017-07-12 31410730012017 Sherbime te printimit dhe publikimit K Q Z sherbim publikim shkresa 3614/1 dt 7.6.17 kont 3811/12 dt 7.6.17 fat 247 ser 50393043 dt 27.06.2017
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) FONDACIONI MAPO Tirane 350,000 2015-07-22 2015-07-23 35210730012015 Sherbime te printimit dhe publikimit KQZ Sherbim publikimi urdher 77 dt 26.05.2015 kont.5433/13 dt 01.06.2015 fat 92seria7992692 dt 30.06.2015
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) FONDACIONI MAPO Tirane 21,600 2015-05-11 2015-05-12 16710730012015 Sherbime te printimit dhe publikimit KQZ Publikim njoftimesh urdher 52 dt 13.04.2015 fat 38 seria 7992638 dt 29.04.2015
  • < Më para
  • 1
  • Më pas >
Mundesuar nga Instituti Shqiptar i Shkencave