Treasury Transactions 2015-2017- Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) (Mbi 1,856 transaksione te regjistruara)

Perfitues:

Payment Reason:

Transactions Value:

Transaksione Thesari eshte nje sherbim qe ofrohet nga organizata AIS me qellim informim, transparence, monitorim dhe llogaridhenie per taksapaguesit. Sherbimi u jep mundesi qytetareve te mesojne si shpenzojne Institucionet Publike parate e tyre. Te dhenat kane burim paresor Sistemin e Shpenzimeve te Zyres Qendrore te Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS permes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania liston do pagese, transaksion thesari te realizuar nga 1895 institucione buxhetore ne vend. Te dhenat jane te plota nga data janar 2012 deri ne ditet aktuale. Databaza perditesohet do jave. Te dhenat mund te aksesohen, perdoren dhe riperdoren nga kushdo. Filtrat e kerkimit mundesojne informacion sipas dates, institucionit, klientit perfitues, kategorise se shpenzimit, fashave per vlera transaksioni dhe kerkimit me fjale kye. Per me shume informacion dhe njohuri mbi metodologjine ju mund te shkruani tek info@ais.al. Duke analizuar rekordet e kesaj databaze te mire strukturuar, mund te kuptohet dhe monitorohet::

  • Si shpenzon administrata dhe shteti shqiptar parate e taksapaguesve
  • Ku shkojn fondet e alokuara
  • Sa paguhet pr shrbime dhe projekte t caktuara.
  • Sa para ka shpenzuar do institucion
  • Sa para jan paguar n intervale t caktuara kohore
  • etj.
supplierListForInst
Lista e Kategori Shpenzimi
* Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

Rezultate permbledhese

Perfitues Transactions Value No Transactions Limit value Interval (date registration) Interval (date execute)
BANKAKOMBETARETREGTARE 47,577,065.00 149 All => =>

Transactions

Institution Perfitues Treasury Branch Value Date registration Data executed Invoice No Payment Reason Invoice description
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 175,184 2015-09-01 2015-09-02 40910730012015 Paga baze KQZ Paga bordero 31.08.2015 nr pun 55-3
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 101,226 2015-09-01 2015-09-02 41210730012015 Paga me kontrate per kohe te kufizuar KQZ Paga punonjes te perkohshem bordero 31.08.2015 pun 168 fakt 3 urdher 130 dt 31.08.2015
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 1,350,225 2015-08-10 2015-08-11 38810730012015 Paga me kontrate per kohe te kufizuar KQZ Pagese per trajnuesit KZAZ,KQV,GNV bordero permbledhese 10.08.2015 vendimi 2242/1 dt 25.03.2015 vendimi 5600/1 dt 04.06.2015 vendimi 6038/1 dt 12.06.2015
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 88,148 2015-08-04 2015-08-05 37810730012015 Paga me kontrate per kohe te kufizuar KQZ paga punonjes te perkohshem bordero permbledhese dt 31.07.2015 nr pun pl 233-2 urdher 126 dt 31.07.2015
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 208,440 2015-08-04 2015-08-04 37410730012015 Paga baze KQZ paga qershor 2015 plan 55 fakt 3
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 13,260 2015-07-23 2015-07-24 36110730012015 Sherbime te tjera KQZ pagese per perkthim materiale urdher 105 dt 19.06.2015 bordero dt 22.07.2015
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 27,500 2015-07-15 2015-07-16 33510730012015 Udhetim i brendshem KQZ Dieta Bordero permb. dt 15.07.2015 urdher 116 dt
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 51,000 2015-07-14 2015-07-15 32710730012015 Paga me kontrate per kohe te kufizuar KQZ Pagesa persona me aftesi te kufizuar shkresa 7139/1 dt 13.07.2015 permbledhese bordero dt 14.07.2015
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 2,000 2015-07-07 2015-07-07 30010730012015 Udhetim i brendshem KQZ dieta sh 15.6.15 lp 6.7.2015
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 120,600 2015-07-01 2015-07-02 28010730012015 Paga me kontrate per kohe te kufizuar KQZ paga punonjes te perkohshem nr.punonjesve 260 fakt 4 urdher 115 dt.30.06.15
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 208,440 2015-07-01 2015-07-02 27610730012015 Paga baze KQZ paga qershor 2015 plan 55 fakt 3
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 212,500 2015-06-26 2015-06-26 26710730012015 Paga me kontrate per kohe te kufizuar KQZ pagese per bordin e monitorimit te medias urdher 113 25.06.2015 liste pagese 26.06.2015
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 38,500 2015-06-24 2015-06-25 26110730012015 Udhetim i brendshem KQZ Lik dieta urdh 99,101,104 bordero
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 16,500 2015-06-16 2015-06-17 24310730012015 Udhetim i brendshem KQZ Dieta bordero permbledhese dt.16.06.2015 urdher 83 dt 04.06.2015 urdher 82 dt 03.06.2015
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 45,560 2015-06-08 2015-06-09 22610730012015 Udhetim i brendshem KQZ Dieta bordero permbledhese dt.08.06.2015 urdher 76 dt 26.05.2015 urdh 81 dt 02.06.2015
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 204,845 2015-06-01 2015-06-01 20410730012015 Shtese page per vjetersi ne pune KQZ Paga bordero maj 2015 nr pun 55-3 permbledhese bordero
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 88,148 2015-06-01 2015-06-01 20810730012015 Paga me kontrate per kohe te kufizuar KQZ Paga punonjes te perkohshem bordero 01.06.2015 nr pun 240-2 urdher 80 dt 29.05.2015
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 11,000 2015-05-26 2015-05-27 19410730012015 Udhetim i brendshem KQZ Dieta bordero dt 26.05.2015 urdher 62 dt 15.05.2015
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 16,500 2015-05-18 2015-05-18 17010730012015 Udhetim i brendshem KQZ Lik dieta urdh 53,57 dt 03.05.2015,07.05.2015 bordero
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 22,000 2015-05-07 2015-05-08 15610730012015 Udhetim i brendshem KQZ Lik dieta urdh 32,36 dt 02.05.2015,14.04.2015 bordero
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 211,153 2015-05-04 2015-05-05 14410730012015 Shtese page per funksionin KQZ Paga bordero dt 30.04.2015 nr pun.55-3
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 88,148 2015-05-04 2015-05-05 14810730012015 Paga me kontrate per kohe te kufizuar KQZ Paga pun te perkohshem nr pun 178-2 bordero Prill 2014
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 11,000 2015-04-27 2015-04-28 13510730012015 Udhetim i brendshem KQZ Dieta permbledhese dt 24.04.2015 urdher 36 dt 14.04.2015
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 11,988 2015-04-02 2015-04-03 10310730012015 Paga me kontrate per kohe te kufizuar KQZ Paga punonjes te perkohshem bodero dt.31.03.2015 nr. pun 82-1
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 221,039 2015-04-01 2015-04-01 8210730012015 Shtese page per vjetersi ne pune KQZ Pagat bordero mars 2015 nr pun 55-3
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 9,000 2015-03-05 2015-03-05 4810730012015 Shpenzime per honorare KQZ Honorare petagog bordero dt 04.03.2015 shkresa dt 26.02.2015 nr 1850
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 243,851 2015-03-02 2015-03-02 4210730012015 Paga baze KQZ Pagat bordero shkurt dt 28.02.2015 nr pun 55-4
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 177,233 2015-02-02 2015-02-02 1910730012015 Shtese page per vjetersi ne pune KQZ Paga Bordero permbledhese dt 31.01.2015 nr pun 55-3
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 178,618 2015-01-05 2015-01-05 310730012015 Paga baze KQZ Pagat bodero dhjetor 2014 nr pun 55 fakt 3
Mundesuar nga Instituti Shqiptar i Shkencave