Treasury Transactions 2015-2017- Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) (Mbi 1,856 transaksione te regjistruara)

Perfitues:

Payment Reason:

Transactions Value:

Transaksione Thesari eshte nje sherbim qe ofrohet nga organizata AIS me qellim informim, transparence, monitorim dhe llogaridhenie per taksapaguesit. Sherbimi u jep mundesi qytetareve te mesojne si shpenzojne Institucionet Publike parate e tyre. Te dhenat kane burim paresor Sistemin e Shpenzimeve te Zyres Qendrore te Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS permes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania liston do pagese, transaksion thesari te realizuar nga 1895 institucione buxhetore ne vend. Te dhenat jane te plota nga data janar 2012 deri ne ditet aktuale. Databaza perditesohet do jave. Te dhenat mund te aksesohen, perdoren dhe riperdoren nga kushdo. Filtrat e kerkimit mundesojne informacion sipas dates, institucionit, klientit perfitues, kategorise se shpenzimit, fashave per vlera transaksioni dhe kerkimit me fjale kye. Per me shume informacion dhe njohuri mbi metodologjine ju mund te shkruani tek info@ais.al. Duke analizuar rekordet e kesaj databaze te mire strukturuar, mund te kuptohet dhe monitorohet::

  • Si shpenzon administrata dhe shteti shqiptar parate e taksapaguesve
  • Ku shkojn fondet e alokuara
  • Sa paguhet pr shrbime dhe projekte t caktuara.
  • Sa para ka shpenzuar do institucion
  • Sa para jan paguar n intervale t caktuara kohore
  • etj.
supplierListForInst
Lista e Kategori Shpenzimi
* Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

Rezultate permbledhese

Perfitues Transactions Value No Transactions Limit value Interval (date registration) Interval (date execute)
All 11,349,938.00 134 All => =>

Transactions

Institution Perfitues Treasury Branch Value Date registration Data executed Invoice No Payment Reason Invoice description
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) BANKA CREDINS Tirane 33,000 2017-06-23 2017-06-27 25910730012017 Udhetim i brendshem K Q Z dieta urdh 103 dt 10.06.2017 urdh 106 dt 13.06.2017 bordero
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 122,484 2017-06-19 2017-06-20 24810730012017 Udhetim i brendshem K Q Z dieta, urdh 99 dt 05.06.2017, urdh 101 dt 7.6.2017, urdh 103 dt 10.06.2017 urdh 102 dt 8.6.2017 listpages
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) BANKA CREDINS Tirane 144,956 2017-06-19 2017-06-20 24710730012017 Udhetim i brendshem K Q Z dieta, urdh 98 dt 02.06.2017 urdh 102 dt 08.06.2017 listpages
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Tirane 88,000 2017-06-19 2017-06-20 24910730012017 Udhetim i brendshem K Q Z dieta, urdh 99 dt 05.06.2017, listpages
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) UNION BANK SHA Tirane 22,000 2017-06-14 2017-06-15 23810730012017 Udhetim i brendshem K Q Z dieta,urdh 98 dt 02.06.2017, urdh 99 dt 5.6.17, listpag
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) BANKA CREDINS Tirane 11,000 2017-06-14 2017-06-15 23710730012017 Udhetim i brendshem K Q Z dieta,urdh 98 dt 02.06.2017, , listpag
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 126,500 2017-06-14 2017-06-15 23910730012017 Udhetim i brendshem K Q Z dieta, urdh 99 dt 5.6.17, urdh 101 dt 07.06.2017 urdh 103 dt 10.06.2017, listpag
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) BANKA CREDINS Tirane 33,000 2017-06-07 2017-06-08 21710730012017 Udhetim i brendshem K Q Z dieta , urdh 89 dt 29.05.2017 urdh 78 dt 15.05.2017 bordero
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 82,500 2017-06-07 2017-06-08 21610730012017 Udhetim i brendshem K Q Z dieta , urdh 89 dt 29.05.2017 urdh 87 26.05.2017 bordero
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Tirane 132,000 2017-06-07 2017-06-08 21810730012017 Udhetim i brendshem K Q Z dieta , urdh 89 dt 29.05.2017 urdh 78 dt 15.05.2017 bordero
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 280,500 2017-06-07 2017-06-08 21510730012017 Udhetim i brendshem K Q Z dieta , urdh 89 dt 29.05.2017 urdh 87 26.05.2017 bordero
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 297,000 2017-05-29 2017-05-30 19910730012017 Udhetim i brendshem K Q Z dieta, urdh 83 dt 19.05.2017, urdh 78 dt 15.05.2017 bordero
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 132,000 2017-05-29 2017-05-30 20010730012017 Udhetim i brendshem K Q Z dieta, urdh 83 dt 19.05.2017, urdh 78 dt 15.05.2017 bordero
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) UNION BANK SHA Tirane 16,500 2017-05-29 2017-05-30 19810730012017 Udhetim i brendshem K Q Z dieta, urdh 83 dt 19.05.2017, urdh 78 dt 15.05.2017 bordero
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 33,000 2017-05-22 2017-05-23 17610730012017 Udhetim i brendshem K Q Z dieta bordero dt 22.05.2017, urdh 41 dt 04.04.2017
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 33,000 2017-05-15 2017-05-16 16710730012017 Udhetim i brendshem K Q Z dieta, urdh 65 dt 27.04.2017 urdh 63 dt 26.04.2017, bordero dt 15.05.2017
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Tirane 11,000 2017-05-04 2017-05-05 14410730012017 Udhetim i brendshem K Q Z dieta ,urdher 41 dt 04.04.2017, listpages
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 33,000 2017-05-04 2017-05-05 14310730012017 Udhetim i brendshem K Q Z dieta ,urdher 41 dt 04.04.2017, urdh 63 dt 26.04.2017 listpages
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 11,000 2017-05-04 2017-05-05 14910730012017 Udhetim i brendshem K Q Z dieta ,urdher 61 dt 26.04.2017, listpages
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) BANKA CREDINS Tirane 11,000 2017-05-04 2017-05-05 14510730012017 Udhetim i brendshem K Q Z dieta ,urdher 41 dt 04.04.2017, listpages
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Tirane 44,000 2017-04-12 2017-04-13 12010730012017 Udhetim i brendshem K Q Z shpenzime cel 2017 dieta listpages, urdher 41 dt 04.04.2017
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) UNION BANK SHA Tirane 11,000 2017-04-12 2017-04-13 11910730012017 Udhetim i brendshem K Q Z shpenzime cel 2017 dieta listpages, urdher 41 dt 04.04.2017
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 330,000 2017-04-12 2017-04-13 11610730012017 Udhetim i brendshem K Q Z shpenzime cel 2017 dieta listpages, urdher 41 dt 04.04.2017
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) BANKA CREDINS Tirane 44,000 2017-04-12 2017-04-13 11810730012017 Udhetim i brendshem K Q Z shpenzime cel 2017 dieta listpages, urdher 41 dt 04.04.2017
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 121,000 2017-04-12 2017-04-13 11710730012017 Udhetim i brendshem K Q Z shpenzime cel 2017 dieta listpages, urdher 41 dt 04.04.2017
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 3,000 2016-12-28 2016-12-29 40510730012016 Udhetim i brendshem 1073001 KQZ dieta bord 27.12.2016 urdh 140 dt 12.12.2016
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 16,000 2016-12-07 2016-12-09 36010730012016 Udhetim i brendshem KQZ shp dieta bord 7.12.2016 urdh 116 dt 15.11.2016
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 11,000 2016-12-07 2016-12-09 35910730012016 Udhetim i brendshem KQZ shp dieta bord 7.12.2016 urdh 116 dt 15.11.2016
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 11,000 2016-11-23 2016-11-24 33610730012016 Udhetim i brendshem KQZ dieta urdh 115 dt 14.11.2016 urdh 118 dt 15.11.2016 bord 23.11.2016
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 176,000 2016-11-23 2016-11-24 33510730012016 Udhetim i brendshem KQZ dieta urdh 115 dt 14.11.2016 urdh 118 dt 15.11.2016 bord 23.11.2016
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 11,000 2016-11-16 2016-11-17 32610730012016 Udhetim i brendshem KQZ dieta urdh 103 dt 31.10.2016 bord 15.11.2016
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 49,500 2016-11-16 2016-11-17 32510730012016 Udhetim i brendshem KQZ dieta urdh 101 dt 22.10.2016 bord 15.11.2016 urdh 108 dt 2.11.2016 103 dt 31.10.2016
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 99,000 2016-09-20 2016-09-21 25310730012016 Udhetim i brendshem KQZ Lik dieta, urdh 95,dt.06.09.2016, bordero
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 11,000 2016-09-20 2016-09-21 25210730012016 Udhetim i brendshem KQZ Lik dieta, urdh 96,dt.07.09.2016, bordero
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 148,500 2016-09-15 2016-09-16 23710730012016 Udhetim i brendshem KQZ Lik dieta, urdh 73,dt.11.08.2016,74,dt.12.08.2016,76, dt.17.08.2016,77,dt.18.08.2016,84,dt.26.08.2016,bordero dt.13.09.2016
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 11,000 2016-09-15 2016-09-16 23810730012016 Udhetim i brendshem KQZ Lik dieta, urdh 76, dt.17.08.2016,bordero dt.13.09.2016
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 82,463 2016-09-15 2016-09-15 23610730012016 Udhetim i brendshem KQZ Lik dieta, urdh 89,90, dt.31.08.2016,bordero dt.13.09.2016
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Tirane 11,000 2016-09-15 2016-09-15 23510730012016 Udhetim i brendshem KQZ Lik dieta, urdh 89,dt.31.08.2016,bordero dt.13.09.2016
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) BANKA CREDINS Tirane 11,000 2016-07-21 2016-07-21 19210730012016 Udhetim i brendshem KQZ Lik dieta urdh 55,dt.30.06.2016,bordero dt.19.07.2016
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 16,500 2016-07-20 2016-07-21 19110730012016 Udhetim i brendshem KQZ Lik dieta urdh 55,dt.30.06.2016,bordero dt.19.07.2016
Mundesuar nga Instituti Shqiptar i Shkencave