treasuryHeader

treasuryBranch:

budgetInst:

beneficiary:

payment_reason:

transact_val:

treasuryDesc:

 • treasuryDes1
 • treasuryDes2
 • treasuryDes3
 • treasuryDes4
 • treasuryDes5
 • treasuryDes6

 • instList
 • supplierList
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  summaryRes

  budgetInst beneficiary treasuryBranch transact_val_tot transact_count valueInterval intervalByRegDate intervalByExecDate
  All PRIMAGAS ALBANIA All 960,014.00 11 All => =>

  transactions

  budgetInst beneficiary treasuryBranch val regDate execDate receiptNo payment_reason receiptDesc
  Sanatoriumi Tirane (3535) PRIMAGAS ALBANIA Tirane 36,000 2014-12-04 2014-12-05 67510130512014 Sherbim per ngrohje SUSM SHEFQET NDROQI, gaz gatimi pv 4 dt. 08.03.2012 up. 23 dt. 05.03.2012 fat.36T55 (02364236) dt. 25.10.2012 fh. 89 dt. 25.10.2012
  Sanatoriumi Tirane (3535) PRIMAGAS ALBANIA Tirane 36,000 2014-12-04 2014-12-05 67110130512014 Sherbim per ngrohje SUSM SHEFQET NDROQI, gaz gatimi pv 4 dt. 08.03.2012 up. 23 dt. 05.03.2012 fat22T43(02365122) dt. 16.06.2012 fh. 55 dt. 16.06.2012 .
  Sanatoriumi Tirane (3535) PRIMAGAS ALBANIA Tirane 36,000 2014-12-04 2014-12-05 67010130512014 Sherbim per ngrohje SUSM SHEFQET NDROQI, gaz gatimi pv 4 dt. 08.03.2012 up. 23 dt. 05.03.2012 fat.05T41(02365005 DT. 07.05.2012 FH. 43 DT. 07.05.2012
  Sanatoriumi Tirane (3535) PRIMAGAS ALBANIA Tirane 37,800 2014-12-04 2014-12-05 67310130512014 Sherbim per ngrohje SUSM SHEFQET NDROQI, gaz gatimi pv 4 dt. 08.03.2012 up. 23 dt. 05.03.2012 fat.54T48(02365354) dt. 19.08.2012 fh. 73 dt. 21.08.2012
  Sanatoriumi Tirane (3535) PRIMAGAS ALBANIA Tirane 40,500 2014-12-04 2014-12-05 67210130512014 Sherbim per ngrohje SUSM SHEFQET NDROQI, gaz gatimi pv 4 dt. 08.03.2012 up. 23 dt. 05.03.2012 fat.94T44 (02365347) dt. 23.07.2012 fh. 64 dt. 27.07.2012
  Sanatoriumi Tirane (3535) PRIMAGAS ALBANIA Tirane 37,800 2014-12-04 2014-12-05 67410130512014 Sherbim per ngrohje SUSM SHEFQET NDROQI, gaz gatimi pv 4 dt. 08.03.2012 up. 23 dt. 05.03.2012 fat.46T47 (02365346) dt. 21.09.2012 fh. 82 dt. 21.09.2012
  Sanatoriumi Tirane (3535) PRIMAGAS ALBANIA Tirane 36,000 2014-12-04 2014-12-05 67610130512014 Sherbim per ngrohje SUSM SHEFQET NDROQI, gaz gatimi pv 4 dt. 08.03.2012 up. 23 dt. 05.03.2012 fat.71T72 (06035071) dt. 29.11.2012 fh. 98 dt. 29.11.2012
  Drejtoria e pergjithshme per Kufirin dhe Migracionin (3535) PRIMAGAS ALBANIA Tirane 60,000 2014-06-05 2014-06-05 5110160992014 Sherbim per ngrohje Ap.Depart.per Kuf.Migracionin gas per gatim up 5 12.02.2014 pv 21.02.2014 pv 12.03.2014 fat 13T50 13.03.2014 fh 3 13.03.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Tirane Vipat (3535) PRIMAGAS ALBANIA Tirane 539,914 2014-04-21 2014-04-22 5110100412014 Shpenzime te tjera te jashtzakonshme per pagesen e detyrimeve te prapambetura te rimbursimit te TVSH Drejt e Tat Pag Te medhenje . lik rimbursim TVSH , celje plani nga min fin shkrese nr 4484/1 dt 31.3.2014
  Drejtoria e pergjithshme per Kufirin dhe Migracionin (3535) PRIMAGAS ALBANIA Tirane 60,000 2014-04-17 2014-04-18 3210160992014 Sherbim per ngrohje Ap.Depart.per Kuf.Migracionin up 5 12.02.2014 pv 12.02.2014 fat 13,50 fh 3 13.03.2014
  Drejtoria e pergjithshme per Kufirin dhe Migracionin (3535) PRIMAGAS ALBANIA Tirane 40,000 2014-02-11 2014-02-12 0610160992014 Unspecified Ap.Depart.per Kuf.Migracionin blerje gaz shtese kontrate 2 24.01.2014 fat 48 28.01.2014 fh 2 28.01.2014
  • < Më para
  • 1
  • Më pas >