treasuryHeader

treasuryBranch:

budgetInst:

beneficiary:

payment_reason:

transact_val:

treasuryDesc:

 • treasuryDes1
 • treasuryDes2
 • treasuryDes3
 • treasuryDes4
 • treasuryDes5
 • treasuryDes6

 • instList
 • supplierList
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  summaryRes

  budgetInst beneficiary treasuryBranch transact_val_tot transact_count valueInterval intervalByRegDate intervalByExecDate
  All IVA REXHA All 55,920.00 3 All => =>

  transactions

  budgetInst beneficiary treasuryBranch val regDate execDate receiptNo payment_reason receiptDesc
  Aparati Ministrise se Punes (3535) IVA REXHA Tirane 8,360 2014-11-26 2014-11-27 61210250012014 Shpenzime te tjera transporti MIN E MIRQ SOC DHE RINISE LARJE MJETI KONT NE VAZHD 2508/1 DT 18.11.13 NE VAZHD FAT 52 DT 06.01.14 SR 001765
  Aparati Ministrise se Punes (3535) IVA REXHA Tirane 23,560 2014-11-26 2014-11-27 61110250012014 Shpenzime te tjera transporti MIN E MIRQ SOC DHE RINISE LARJE MJETI FAT 51 DT 18.12.13 SR 001767 UP 2508 DT 14.11.13 FTESE OFERTE 15.11.13 PV 15.11.13 VLE 18.11.13 KONT NE VAZHD 2508/1 DT 18.11.13 SHK MIN FIN PER LEJIM 15162/1 DT 10.11.14
  Administrata Qendrore SHKP (3535) IVA REXHA Tirane 24,000 2014-01-23 2014-01-24 1110250852014 Unspecified 1025085 SH K. PUNESIMIT LARJE MAKINE UR PR NR 3/1 KONTR 8.1.2013 NE VAZHDIM FAT 41 DT 2.10.213 FAT 47 SER. 6060448 SER 6060449
  • < Më para
  • 1
  • Më pas >