treasuryHeader

treasuryBranch:

budgetInst:

beneficiary:

payment_reason:

transact_val:

treasuryDesc:

 • treasuryDes1
 • treasuryDes2
 • treasuryDes3
 • treasuryDes4
 • treasuryDes5
 • treasuryDes6

 • instList
 • supplierList
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  summaryRes

  budgetInst beneficiary treasuryBranch transact_val_tot transact_count valueInterval intervalByRegDate intervalByExecDate
  All EMRULLA XHANI All 127,108.00 5 All => =>

  transactions

  budgetInst beneficiary treasuryBranch val regDate execDate receiptNo payment_reason receiptDesc
  Zyra Arsimore Kavajë (3513) EMRULLA XHANI Kavaje 9,800 2014-07-21 2014-07-21 16110111302014 Shpenzime te tjera transporti ZYRA ARSIMORE LIKUIDIM SHPENZIME TRANSPORTI FAT 21 DT 15.07.2014
  Komuna Synej (3513) EMRULLA XHANI Kavaje 67,508 2014-07-15 2014-07-16 14424740012014 Shpenzime te tjera transporti KOMUNA SYNEJ LIKUJDIM FAT 1 DT 20.06.2014 DHE VERTETIE TE DREJTOREVE TE SHKOLLES
  Zyra Arsimore Kavajë (3513) EMRULLA XHANI Kavaje 9,800 2014-07-08 2014-07-08 15810111302014 Shpenzime te tjera transporti ZYRA ARSIMORE LIKUIDIM SHPENZIME TRANSPORTI FAT 11 DT 27.06.2014
  Komuna Lekaj (3513) EMRULLA XHANI Kavaje 10,000 2014-03-25 2014-03-25 6524700012014 Shpenzime te tjera transporti KOMUNA LEKAJ LIKUIDIM SHPENZIME TRANSPORTI FAT 10 DT 31.12.2013
  Komuna Lekaj (3513) EMRULLA XHANI Kavaje 30,000 2014-03-10 2014-03-11 3924700012014 Unspecified KOMUNA LEKAJ LIKUIDIM SHERBIM TRANSPORTI FAT 9 DT 30.11.2013,10 30.12.2013.12.2013 KONTRATE 01 26.03.2012
  • < Më para
  • 1
  • Më pas >