treasuryHeader

treasuryBranch:

budgetInst:

beneficiary:

payment_reason:

transact_val:

treasuryDesc:

 • treasuryDes1
 • treasuryDes2
 • treasuryDes3
 • treasuryDes4
 • treasuryDes5
 • treasuryDes6

 • instList
 • supplierList
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  summaryRes

  budgetInst beneficiary treasuryBranch transact_val_tot transact_count valueInterval intervalByRegDate intervalByExecDate
  Komuna Zall Dardhe (0606) All All 26,658,830.00 131 All => =>

  transactions

  budgetInst beneficiary treasuryBranch val regDate execDate receiptNo payment_reason receiptDesc
  Komuna Zall Dardhe (0606) "XHANI" SHPK Diber 1,354,075 2014-12-26 2014-12-26 20523540012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve kzall dardhe RIK.RRUGE URA E DRINIT-VELESHIC FAT NMR 82 DATE 22.12.14
  Komuna Zall Dardhe (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 648,000 2014-12-24 2014-12-26 20623540012014 Ndihme ekonomike kzall dardhe SHPERBLIM ND. EKONOMIKE DHE PAAFTESI
  Komuna Zall Dardhe (0606) DREJTORIA TATIMEVE DIBER Diber 16,520 2014-12-16 2014-12-17 18523540012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur kzall dardhetatim page keshilltare + roje
  Komuna Zall Dardhe (0606) DREJTORIA TATIMEVE DIBER Diber 4,500 2014-12-15 2014-12-15 20223540012014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 2354001 kzall dardhe tatim page tetor-nentor 2014
  Komuna Zall Dardhe (0606) SPATA Diber 34,680 2014-12-15 2014-12-15 20023540012014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 2354001 kzall dardherip shkolle fat nr 36 date 15.12.14
  Komuna Zall Dardhe (0606) RAIFFEISEN BANK SH.A Diber 40,500 2014-12-15 2014-12-15 20123540012014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 2354001 kzall dardhe mirm.rruge tetor nentor 2014
  Komuna Zall Dardhe (0606) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Diber 944 2014-12-15 2014-12-15 19823540012014 Elektricitet 2354001 kzall dardhe 2354001 energji c 45389,c45388
  Komuna Zall Dardhe (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 1,423,896 2014-12-15 2014-12-15 19923540012014 Ndihme ekonomike kzall dardhe 2354001 nd.ekonomike + paaftesi dhjetor 2014
  Komuna Zall Dardhe (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 5,800 2014-12-15 2014-12-15 19723540012014 Posta dhe sherbimi korrier 2354001 kzall dardhe 2354001 sherbim poste dhjetor 2014
  Komuna Zall Dardhe (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 75,000 2014-12-15 2014-12-15 19623540012014 Grant per femije te lindur 2354001 kzall dardhe 2354001shperblim lindje
  Komuna Zall Dardhe (0606) RAIFFEISEN BANK SH.A Diber 33,556 2014-12-10 2014-12-10 19223540012014 Shtese page per vjetersi ne pune kzall dardhe paga neto nentor 2014
  Komuna Zall Dardhe (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 135,180 2014-12-10 2014-12-10 18623540012014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes kzall dardhe paga neto keshilltare + roje nentor 2014
  Komuna Zall Dardhe (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 9,600 2014-12-10 2014-12-10 19523540012014 Posta dhe sherbimi korrier kzall dardhe pages sherbimesh
  Komuna Zall Dardhe (0606) RAIFFEISEN BANK SH.A Diber 27,500 2014-12-10 2014-12-10 18423540012014 Udhetim i brendshem kzall dardhedjeta nentor 2014
  Komuna Zall Dardhe (0606) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Diber 10,330 2014-12-10 2014-12-10 19423540012014 Elektricitet 2354001 kzall dardhe energji c45389,c45388 tetor 2014
  Komuna Zall Dardhe (0606) RAIFFEISEN BANK SH.A Diber 13,500 2014-12-10 2014-12-10 18823540012014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes kzall dardhe paga roje nentor 2014
  Komuna Zall Dardhe (0606) RAIFFEISEN BANK SH.A Diber 204,672 2014-12-10 2014-12-10 18223540012014 Paga baze kzall dardhe paga neto nentor 2014
  Komuna Zall Dardhe (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 1,384,946 2014-12-09 2014-12-09 193.23540012014 Pagese paaftesie kzall dardheND.EKONOMIKE + PAAFTESI NENTOR 2014
  Komuna Zall Dardhe (0606) SHULKU Diber 40,000 2014-11-25 2014-11-26 17723540012014 Karburant dhe vaj kzall dardhe BLERJE NAFTE FAT NR 1 DATE 21.11.14
  Komuna Zall Dardhe (0606) DRILONI/1 Diber 127,775 2014-11-25 2014-11-26 17823540012014 Sherbim per ngrohje kzall dardhe dru zjarri fat nr 6 date 26.10.14