treasuryHeader

treasuryBranch:

budgetInst:

beneficiary:

payment_reason:

transact_val:

treasuryDesc:

 • treasuryDes1
 • treasuryDes2
 • treasuryDes3
 • treasuryDes4
 • treasuryDes5
 • treasuryDes6

 • instList
 • supplierList
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  summaryRes

  budgetInst beneficiary treasuryBranch transact_val_tot transact_count valueInterval intervalByRegDate intervalByExecDate
  Drejtoria Arsimore Kukes (1818) All All 458,198,888.00 293 All => =>

  transactions

  budgetInst beneficiary treasuryBranch val regDate execDate receiptNo payment_reason receiptDesc
  Drejtoria Arsimore Kukes (1818) "DULLA 2001" Kukes 102,000 2014-12-30 2014-12-31 31410110182014 Shpenzime per ekzekutim te detyrime kontraktuale te papaguara lik akt-marreveshje ft14426207dt26.12.2014 Dr.Arsimore Kukes
  Drejtoria Arsimore Kukes (1818) DEALBI Kukes 132,600 2014-12-30 2014-12-31 31210110182014 Shpenzime per ekzekutim te detyrime kontraktuale te papaguara lik akt-marreveshje 7117275dt26.12.2014 Dr.Arsimore Kukes
  Drejtoria Arsimore Kukes (1818) ALIA K Kukes 122,400 2014-12-30 2014-12-31 31310110182014 Shpenzime per ekzekutim te detyrime kontraktuale te papaguara lik akt-marreveshje ft197dt26.12.2014 Dr.Arsimore Kukes
  Drejtoria Arsimore Kukes (1818) PERPARIM ELEZI Kukes 40,000 2014-12-30 2014-12-31 31710110182014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative materiale ft 5440091,5440092,5440093 ,5440095dt22.12.2014 Dr.Arsimore Kukes
  Drejtoria Arsimore Kukes (1818) PERPARIM ELEZI Kukes 30,000 2014-12-30 2014-12-31 31510110182014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme materiale ft 5440089,5440090,5440094 dt22.12.2014 Dr.Arsimore Kukes
  Drejtoria Arsimore Kukes (1818) POSTA SHQIPTARE SH.A Kukes 830,000 2014-12-29 2014-12-30 31110110182014 Te tjera transferta tek individet 1011018 shperblim V-2014 per nxenesit e dalluar VKM nr861dt17.12.2014 Dr.Arsimore Kukes
  Drejtoria Arsimore Kukes (1818) UNION BANK SHA Kukes 49,500 2014-12-26 2014-12-29 31110110182014 Paga baze 1011018 paga muaji nentor-2014 Dr.Arsimore Kukes
  Drejtoria Arsimore Kukes (1818) RAIFFEISEN BANK SH.A Kukes 130,550 2014-12-26 2014-12-29 31010110182014 Udhetim i brendshem 1011018 dieta muaji dhjetor Dr.Arsimore Kukes
  Drejtoria Arsimore Kukes (1818) ND. UJESJELLESIT Kukes 3,600 2014-12-24 2014-12-26 30810110182014 Uje lik uji ft 683 seri 1717955 dt 22.12.2014 Dr.Arsimore Kukes
  Drejtoria Arsimore Kukes (1818) UNION BANK SHA Kukes 166,400 2014-12-26 2014-12-26 30910110182014 Udhetim i brendshem 1011018 dieta dhjetor-2014 Dr.Arsimore Kukes
  Drejtoria Arsimore Kukes (1818) BASHA & I Kukes 1,353,775 2014-12-24 2014-12-26 26910110182014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna lik V.gjyqesor per (Rashit Nela) Ur.Permbarimor nr 91dt09.09.2014 V.gjykate nr 288 dt21.02.2014Dr.Arsimore Kukes
  Drejtoria Arsimore Kukes (1818) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kukes 50,046 2014-12-24 2014-12-26 30710110182014 Elektricitet 1011018 energji nentor-2014KU0K170189137685 FT618653003Dr.Arsimore Kukes
  Drejtoria Arsimore Kukes (1818) ZYRA PERMBARIMIT KUKES Kukes 375,653 2014-12-22 2014-12-23 27010110182014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna lik V.gjyqesor per (Mimoza Iseberin) Ur.Permbarimor nr 200dt03.07.2014 V.gjykate nr156dt15.05.2012 Dr.Arsimore Kukes
  Drejtoria Arsimore Kukes (1818) K.T.V. KUKES Kukes 6,000 2014-12-19 2014-12-23 30610110182014 Sherbime te tjera njoftim TV KUkes ft 133 Seri17837362dt21.11.2014 Dr.Arsimore Kukes
  Drejtoria Arsimore Kukes (1818) DEALBI Kukes 9,800 2014-12-18 2014-12-19 30510110182014 Shpenzime te tjera transporti parkim ft48seri5179872dt16.12.2014 Dr.Arsimore Kukes
  Drejtoria Arsimore Kukes (1818) POSTA SHQIPTARE SH.A Kukes 203,000 2014-12-18 2014-12-19 30410110182014 Te tjera transferta tek individet 1011018 ribursim libri shkollor 2014-2015 Dr.Arsimore Kukes
  Drejtoria Arsimore Kukes (1818) LAVDRIM DULLA Kukes 6,000 2014-12-15 2014-12-16 29910110182014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale materiale ft 7117464dt10.12.2014 Dr.Arsimore Kukes
  Drejtoria Arsimore Kukes (1818) POSTA SHQIPTARE SH.A Kukes 2,556 2014-12-15 2014-12-16 29710110182014 Posta dhe sherbimi korrier sherb postar ft 760 S12597869 dt30.11.2014 Dr.Arsimore Kukes
  Drejtoria Arsimore Kukes (1818) ND. UJESJELLESIT Kukes 3,600 2014-12-15 2014-12-16 29810110182014 Uje lik uji ft1717950dt27.11.2014 Dr.Arsimore Kukes
  Drejtoria Arsimore Kukes (1818) LEO-OKEJ Kukes 234,000 2014-12-15 2014-12-16 29310110182014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale bl shkumesi ft 438 S 17703352 dt 09.12.2014 Dr.Arsimore Kukes