treasuryHeader

treasuryBranch:

budgetInst:

beneficiary:

payment_reason:

transact_val:

treasuryDesc:

 • treasuryDes1
 • treasuryDes2
 • treasuryDes3
 • treasuryDes4
 • treasuryDes5
 • treasuryDes6

 • instList
 • supplierList
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  summaryRes

  budgetInst beneficiary treasuryBranch transact_val_tot transact_count valueInterval intervalByRegDate intervalByExecDate
  All All All 358,384,471,709.00 264,746 All => =>

  transactions

  budgetInst beneficiary treasuryBranch val regDate execDate receiptNo payment_reason receiptDesc
  Bashkia Durres (0707) RAIFFEISEN BANK SH.A Durres 4 2014-12-30 2014-12-31 69921070012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative 2107001 BASHKIA DURRES KOMISION KTHIMI BANKE PER INTERALBANIA VIENA NR REFERENCES 51057377 DT 18.11.2014 PER SHUMEN 59520
  Bashkia Durres (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 72,456 2014-12-31 2014-12-31 70621070012014 Posta dhe sherbimi korrier 2107001 BASHKIA DURRES SHERBIM POSTE LIK FAT NR 657 DT 31.12.2014
  Komuna Katundi I Ri (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 58,500 2014-12-30 2014-12-31 23823680012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 0707 KOM. KATUNDI RI 2368001 LISTE PAGESE DT 22.12.2014
  Reparti Ushtarak Nr.2001 Durres (0707) KRISTALINA.KH Durres 150,600 2014-12-30 2014-12-31 82410170312014 Kancelari 1017031 REP USHT 2001 BLERJE KANCELARI
  Reparti Ushtarak Nr.2001 Durres (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 17,940 2014-12-30 2014-12-31 82210170312014 Elektricitet 1017031 REP USHT 2001 LIDHJE E RE ENERGJI ELEKTRIKE
  Reparti Ushtarak Nr.2001 Durres (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 1,000 2014-12-30 2014-12-31 82710170312014 Udhetim i brendshem 1017031 REP USHT 2001 DIETA
  Komisariati i Policise Durres (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 346,750 2014-12-30 2014-12-31 39010160252014 Derdhur gabim, te vitit ne vazhdim,Te Dala 1016025 DREJT POLICISE TVSH DHJETOR 2014
  Bordi i KullimitDurres (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 1,188,391 2014-12-30 2014-12-31 31510050682014 Elektricitet 1005068 BORDI I KULLIMIT DURRES KRUJE SHPENZIME ENERGJI ELEKTRIK FAT DHJETOR 2014 DT 30.12.2014 NR KONTR DT DUOA030011012429
  Bashkia Durres (0707) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Durres 40,950 2014-12-30 2014-12-31 70121070012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative 2107001 BASHKIA DURRES KESHILLI I LICENCAVE BORDERO 30.12.2014
  Komuna Gjepalaj (0707) D& C PARTNERS Durres 72,000 2014-12-30 2014-12-31 24023670012014 Shpenz. per rritjen e AQ - studime ose kerkime 2367001 TDO 0707 KOMUNA GJEPALAJ 2367001/PROJEKT .
  Bashkia Durres (0707) PLUS COMMUNICATION Durres 40,344 2014-12-30 2014-12-31 69821070012014 Sherbime telefonike 2107001 BASHKIA DURRESFAT TEL CEL PLUS NENTOR 2014 FAT NR 119377721 DT 01.12.2014
  Bashkia Durres (0707) GJEOKONSULT & CO Durres 212,800 2014-12-30 2014-12-31 70821070012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve 2107001 BASHKIA DURRES MBIKQYRJE PUNIMESH RIKUALIFIKIM I SHESHIT ILIRIA FAZA E DYTE FAT NR 109 DT 29.12.2014
  Komuna Maminas (0707) BE - IS SH.P.K Durres 503,376 2014-12-31 2014-12-31 24123700012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 LIK FAT 406 DT 30.12.2014
  Komuna Maminas (0707) BE - IS SH.P.K Durres 513,840 2014-12-31 2014-12-31 24023700012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 LIK FAT 407 DT 30.12.2014
  ALUIZNI - Drejtorite Durres + Kruje (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 140,000 2014-12-30 2014-12-31 12010940042014 Paga baze TDO 0707/ALUIZNI/KOD 1094004/ DIF. TAP KORRIK 2008
  Dega e Instat rrethi Durres (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 7,236 2014-12-31 2014-12-31 13910500082014 Posta dhe sherbimi korrier TDO 0707 DEGA INSTAT DURRES 1050008 LIK SHP POSTARE MUAJI DHJETOR 2014
  Gjykata e Apelit Durres (0707) KAZIU 2013 Durres 84,000 2014-12-30 2014-12-31 50010290032014 Shpenzime per mirembajtjen e mjeteve te transportit TDO 0707/GJYK APELIT /KOD 1029003/RIP.
  Reparti Ushtarak Nr.2001 Durres (0707) ERVIN LUZI Durres 124,500 2014-12-30 2014-12-31 81610170312014 Libra dhe publikime profesionale 1017031 REP USHT 2001 BLERJE MATERIALE PER KULTUREN
  Reparti Ushtarak Nr.2001 Durres (0707) BOLT Durres 921,948 2014-12-30 2014-12-31 81910170312014 Pajisje, materiale dhe sherbime ushtarake 1017031 REP USHT 2001 BLERJE MATERIALE
  Dega e rezervave Durres (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 5,009 2014-12-30 2014-12-31 17710160932014 Elektricitet 1016093 1016093DR.RAJONALE E REZERVAVE MATERIALE SHTETRORE KAMAT VONESE E FAT NR 604642701 12.12.2013 PER KONTRATEN A13218