treasuryHeader

treasuryBranch:

budgetInst:

beneficiary:

payment_reason:

transact_val:

treasuryDesc:

 • treasuryDes1
 • treasuryDes2
 • treasuryDes3
 • treasuryDes4
 • treasuryDes5
 • treasuryDes6

 • instList
 • supplierList
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  summaryRes

  budgetInst beneficiary treasuryBranch transact_val_tot transact_count valueInterval intervalByRegDate intervalByExecDate
  All ALDOSCH - FARMA All 314,379,873.00 948 All => =>

  transactions

  budgetInst beneficiary treasuryBranch val regDate execDate receiptNo payment_reason receiptDesc
  Spitali Kukes (1818) ALDOSCH - FARMA Kukes 130,150 2014-12-10 2014-12-11 64910130202014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013020 medikamente fat nr 1372dt21.10.2008 seria 40246176
  Spitali Kukes (1818) ALDOSCH - FARMA Kukes 26,000 2014-12-10 2014-12-11 64810130202014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013020 medikamente fat nr 1373dt 21.10.2008 seria 40246177
  Sp. Laç (2019) ALDOSCH - FARMA Laç 69,500 2014-12-04 2014-12-11 37110130752014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI LAC PAGUAR SHPENZIME PER BLERJE ILACE FT NR 40296387 DT 11.02.2009
  Sp. Laç (2019) ALDOSCH - FARMA Laç 150,000 2014-12-04 2014-12-11 36910130752014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI LAC PAGUAR SHPENZIME PER BLERJE ILACE FT NR 35994111 DT 15.08.2007
  Sp. Laç (2019) ALDOSCH - FARMA Laç 423,666 2014-12-04 2014-12-11 37010130752014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI LAC PAGUAR SHPENZIME PER BLERJE ILACE FT NR 40296254 DT 18.02.2008
  Sp. Kruje (0716) ALDOSCH - FARMA Kruje 102,579 2014-12-09 2014-12-10 PT55710130732014 Ilaçe dhe materiale mjeksore DSHS "STEFAN GJONI " KRUJE LIK I FATURES ME NR111 NR SERIAL 6111760 DT 25.01.2006
  Sp. Kruje (0716) ALDOSCH - FARMA Kruje 54,210 2014-12-09 2014-12-10 55810130732014 Ilaçe dhe materiale mjeksore DSHS "STEFAN GJONI " KRUJE LIK I FATURES ME NR 405 ME NR SERIAL 20006560 DT 28.03.2006
  Sp. Kruje (0716) ALDOSCH - FARMA Kruje 1,150 2014-12-09 2014-12-10 56310130732014 Ilaçe dhe materiale mjeksore DSHS "STEFAN GJONI " KRUJE LIK I FATURES ME NR120NR SERIAL 6111779 DT 13.02.2006
  Sp. Kruje (0716) ALDOSCH - FARMA Kruje 31,860 2014-12-09 2014-12-10 56410130732014 Ilaçe dhe materiale mjeksore DSHS "STEFAN GJONI " KRUJE LIK I FATURES ME NR 328 NR SERIAL 6111981 DT 06.03.2006 DT 13.02.2006
  Sp. Tepelene (1134) ALDOSCH - FARMA Tepelene 15,972 2014-12-05 2014-12-09 188/10130862014 Ilaçe dhe materiale mjeksore DETYRIM I PRAPAMBETUR SPITALI TEP
  Sp. Tepelene (1134) ALDOSCH - FARMA Tepelene 392,562 2014-12-05 2014-12-09 186/10130862014 Ilaçe dhe materiale mjeksore DETYRIM I PRAPAMBETUR SPITALI TEP
  Sp. Tepelene (1134) ALDOSCH - FARMA Tepelene 4,702 2014-12-05 2014-12-09 187/10130862014 Ilaçe dhe materiale mjeksore DETYRIM I PRAPAMBETUR SPITALI TEP
  Sp. Tepelene (1134) ALDOSCH - FARMA Tepelene 269,500 2014-12-05 2014-12-09 189/10130862014 Ilaçe dhe materiale mjeksore DETYRIM I PRAPAMBETUR SPITALI TEP
  Sp. Tepelene (1134) ALDOSCH - FARMA Tepelene 192,500 2014-12-05 2014-12-09 184/10130862014 Ilaçe dhe materiale mjeksore DETYRIM I PRAPAMBETUR SPITALI TEP
  Sp. Tepelene (1134) ALDOSCH - FARMA Tepelene 18,810 2014-12-05 2014-12-09 156/10130862014 Ilaçe dhe materiale mjeksore DETYRIM I PRAPAMBETUR SPITALI TEP
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) ALDOSCH - FARMA Tirane 156,000 2014-12-05 2014-12-09 243510130492014 Ilaçe dhe materiale mjeksore QSUT BARNA KONT NE VAZHD 2616/33 DTR 12.06.14 FAT 1854 SR 12561515 DT 05.09.14 FH 3788 DT 05.09.14
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) ALDOSCH - FARMA Tirane 224,100 2014-12-05 2014-12-09 243610130492014 Ilaçe dhe materiale mjeksore QSUT BARNA KONT NE VAZHD 2616/33 DTR 12.06.14 FAT 1803 SR 12561464 DT 29.08.14 FH 3726 DT 29.08.14
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) ALDOSCH - FARMA Tirane 163,670 2014-12-05 2014-12-09 274510130492014 Ilaçe dhe materiale mjeksore QSUT KONT NE VAZHD 3860/11 DT 24.09.14 FAT 2049 SR 12561710 DT 08.10.14 FH 4051 DT 08.10.14
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) ALDOSCH - FARMA Tirane 1,655,190 2014-12-05 2014-12-09 290210130492014 Ilaçe dhe materiale mjeksore QSUT KONT NE VAZHD 2831/1 DT 19.06.14 FAT 2247+2309+2223+2323 DT 12.11.14+21.11.14+07.11.14+25.11.14 FH 4230+4280+41214+4293 DT 12.11.14+21.11.14+07.11.14+25.11.14
  Sp. Tropoje (1836) ALDOSCH - FARMA Tropoje 81,850 2014-12-05 2014-12-09 31110130872014 Ilaçe dhe materiale mjeksore Sherbimi Spitalor Tropoje, likujdim ilac e materiale mjeksore, FT 75 dt.23.01.2009, FH 2 dt 26.1.2019