Money and Power


GENERAL DATA


INCOMES AND COMMITMENTS IN PUBLIC / PRIVATE ACTIVITIES 2017
Category Description and source of income
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTė ardhura nga paga, honorare dhe dieta, 2 425 330.55 lekė.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkėshortja, Znj. Narin Panariti, tė ardhura nga mėsimdhėnia dhe interesat bankare, 71 753.84 lekė.
2) Bashkėshortja, Znj. Narin Panariti, tė ardhura nga konsulenca, 36 254.07 euro.
3) Djali, Z. Klajd Panariti, tė ardhura nga paga, rimbursime pagesash, 44 729.05 GBP.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this functionNuk ka
Others
1) Gjendja e llogarisė bankare nė Raiffeisen Bank, tė ardhurat nga paga si ministėr dhe si deputet, honorare, dieta, shtesė, 2 425 330.55 lekė.
2) Gjendja e llogarisė bankare nė Raiffeisen Bank, pakėsim, 2 011 797 lekė.
3) Gjendja e llogarisė bankare nė Raiffeisen Bank, pakėsim, 740 euro.
4) Gjendja e llogarisė bankare nė BKT, pakėsim, 10 736 lekė.
5) Gjendja e llogarisė bankare nė BKT, pakėsim, 18 euro.
6) Bashkėshortja, Znj. Narin Panariti, gjendja e llogarisė bankare nė Intesa Sanpaolo Bank, shtesė pas transferimit nga llogaria e djalit, Klajd Panariti, 1 180 euro.
7) Bashkėshortja, Znj. Narin Panariti, gjendja e llogarisė bankare nė Intesa Sanpaolo Bank, pakėsim, 48.74 euro.
8) Bashkėshortja, Znj. Narin Panariti, gjendja e llogarisė bankare nė Tirana Bank, pakėsim, 842 852.54 lekė.
9) Bashkėshortja, Znj. Narin Panariti, gjendja e llogarisė bankare nė BKT, tė ardhura nga interesat bankare ( 6 437.84 lekė), mėsimdhėnia nė Fakultetin e Shtesave tė Natyrės (65 316 lekė), shtesė, 71 753.84 lekė.
10) Bashkėshortja, Znj. Narin Panariti, gjendja e llogarisė bankare nė BKT, tė ardhura nga konsulenca Sweco, shtesė, 36 254.07 euro.
11) Bashkėshortja, Znj. Narin Panariti, gjendja e llogarisė bankare nė BKT, pakėsim, 1 800 lekė.
12) Bashkėshortja, Znj. Narin Panariti, gjendja e llogarisė bankare nė BKT, pakėsim, 17 681.51 euro.
13) Bashkėshortja, Znj. Narin Panariti, gjendja e llogarisė bankare nė BKT, pakėsim, 9 830.21 GBP.
14) Bashkėshortja, Znj. Narin Panariti, gjendja e llogarisė bankare nė Raiffeisen Bank, pakėsim, 469 784 lekė.
15) Djali, Z. Klajd Panariti, gjendja e llogarisė bankare nė Intesa Sanpaolo Bank, pakėsim (transferim nė llogarinė e mamit), 1 180 euro.
16) Djali, Z. Klajd Panariti, gjendja e llogarisė bankare nė Natwest Bank, UK, tė ardhura nga puna pėr Morgan Stanley, UK, rimbursime pagesash, shtesė, 44 729.05 GBP.
17) Djali, Z. Klajd Panariti, gjendja e llogarisė bankare nė Natwest Bank, UK, pakėsim, 24 617.92 GBP.
18) Djali, Z. Bjorn Panariti, gjendja e llogarisė bankare nė ING Bank, Holandė, pakėsim, 4 147.92 euro.
19) Djali, Z. Bjorn Panariti, gjendja e llogarisė bankare nė Natwest Bank, UK, shtesė pas tėrheqjes nga llogaria e babait, 300 GBP.
20) Djali, Z. Bjorn Panariti, gjendja e llogarisė bankare nė Natwest Bank, UK, pakėsim, 242.29 GBP.


DECLARED EXPENSES 2017
Expense Description