Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2018
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensations
1) Të ardhura neto nga paga vjetore si Deputet i Kuvendit të Shqipërisë, 1 229 042 Lekë.
2) Të ardhura si shpërblime nga pjesëmarrjet në komisione, 45 900 Lekë.
3) Të ardhura si rimbursime të shpenzimeve të karburantit, 440 000 Lekë.
4) Të ardhura si rimbursime të shpenzimeve të telefonisë, 204 000 Lekë.
5) Të ardhura si dieta ditore, 808 939 Lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightTë ardhura nga e Drejtat e Autorit për tekstin “Histori”, klasa X për këstin e shitjeve Shtator 2017 nga shtëpia Botuese “Pegi”, 69 409 Lekë.
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshortja, Znj. Mirela Gurakuqi, të ardhura nga paga si punonjëse e Institutit të Zhvillimit të Arsimit, 864 000 Lekë.
2) Djali, Z. Gerti Gurakuqi, të ardhura nga paga si Informaticien, 8 400 Euro, ku e ardhura mujore është 700 Euro.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
OthersGjendje e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, pakësim 1 080 Euro, si pagesë shërbimi.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2018
expenseDesc
Nuk ka