Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2014
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensations
1) Të ardhura nga paga si drejtor i Protokollit të Shtetit, 1 067 000 lekë.
2) Të ardhura nga paga si ambasador në Madrid, 1856 euro/muaj.
Incomes from BonusesTë ardhura si kuotë mujore e telefonit nga MPJ, 40 000 lekë.
Incomes from Advisor / Member of BoardsTë ardhura si shpërblim mujor për pjesëmarrjen në bordin e DHSQ-së, 154 000 lekë.
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateNuk ka
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
Others
1) Gjendja cash, shtuar me 9 500 dollarë.
2) Gjendja cash, pakësuar me 10 000 dollarë.
3) Detyrimi për shlyerje huaje ndaj vjehrrit, 50 000 dollarë.
4) Shlyerje huaje, 10 000 dollarë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2014
expenseDesc
Nuk ka