Money and Power


GENERAL DATA


INCOMES AND COMMITMENTS IN PUBLIC / PRIVATE ACTIVITIES 2014
Category Description and source of income
Incomes from Salary and other supplementary compensations
1) Tė ardhura nga puna nuk ka pėr shkak tė vendimit tė KLD-sė pėr heqje imuniteti dhe pezullim nga detyra.
2) Tė ardhura nga puna e bashkėshortit nuk ka pėr shkak tė penalizmit dhe shkarkimit nga detyra e prokurorit.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateNuk ka
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
Others
1) Gjendja e llogarisė bankare nė njė bankė tė nivelit tė dytė, shtuar me 9 497 dollarė.
2) Gjendja e llogarisė bankare nė njė bankė tė nivelit tė dytė, pakėsuar me 403 065 lekė.
3) Kredi bankare, detyrimi financiar i pashlyer, 33 980 euro.
4) Detyrim i pashlyer ndaj njė personi tė tretė, 40 000 euro.
5) Detyrim i pashlyer sipas njė kontrate huaje, 10 000 euro.


DECLARED EXPENSES 2014
Expense Description
Nuk ka