Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2017
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura të vitit me vlerë 910 920 Lekë (75 910 Lekë/muaj) nga paga si Kryetar i Bashkisë Selenicë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsTë ardhura me vlerë 132 000 Lekë si anëtar i Këshillit të Qarkut.
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipTë ardhura me vlerë 650 000 Lekë nga aktiviteti i blegtorisë.
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateBashkëshortja, të ardhura me vlerë 240 000 Lekë nga qiradhënia e biznesit Fast-food Sevaster.
Payments received for obligations from third partiesShitje e atuoveturës tip Mercedes Benz me vlerë 300 000 Lekë.
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
OthersI biri Z. Fatmir Shametaj disponon automjet tip Golf 6 me vlerë 300 000 Lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2017
expenseDesc
Shlyer shuma prej 53 977 Lekë për kredinë, gjendja e detryimit në 31 Dhjetor 2017 është 280 523 Lekë.