Money and Power


GENERAL DATA


INCOMES AND COMMITMENTS IN PUBLIC / PRIVATE ACTIVITIES 2014
Category Description and source of income
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTė ardhura nga paga dhe pėrfitime tė tjera financiare si deputet, 2 303 395 lekė.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkėshortja, tė ardhura nga paga si punonjėse e ISSH-sė gjatė periudhės 01.01.2014 - 01.10.2014, 675 851 lekė.
2) Vajza, Amantia Xhafaj, tė ardhura nga paga dhe shpėrblimet nga "Deloitte Albania", 683 520 lekė.
3) Vajza, Aulona Xhafaj, tė ardhura nga paga dhe shpėrblimet nga "Intesa Sanpaolo Bank", 590 484 lekė.
4) Bashkėshortja, tė ardhura nga shlyerja e huasė nga vėllai, 5 200 000 lekė.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
Others
1) Gjendja e llogarisė bankare nė njė bankė tė nivelit tė dytė, 0 euro.
2) Gjendja e llogarisė bankare nė njė bankė tė nivelit tė dytė, 56 793 lekė.
3) Gjendja e llogarisė bankare nė njė bankė tė nivelit tė dytė, 7 832 euro.
4) Gjendja e llogarisė bankare nė njė bankė tė nivelit tė dytė, 604 dollarė.
5) Gjendja e llogarisė depozitė nė njė bankė tė nivelit tė dytė, 1 035 234 lekė.
6) Gjendja e llogarisė bankare nė njė bankė tė nivelit tė dytė, 8 euro.
7) Gjendja cash, 4 200 000 lekė.
8) Bashkėshortja, gjendja e llogarisė bankare nė njė bankė tė nivelit tė dytė, 0 lekė.
9) Bashkėshortja, gjendja e llogarisė bankare nė njė bankė tė nivelit tė dytė, 9 300 lekė.
10) Bashkėshortja, gjendja e llogarisė bankare nė njė bankė tė nivelit tė dytė, 37 215 euro.
11) Vajza, Amantia Xhafaj, gjendja e llogarisė bankare nė njė bankė tė nivelit tė dytė, 457 euro.
12) Vajza, Aulona Xhafaj, gjendja e llogarisė bankare nė njė bankė tė nivelit tė dytė, 69 347 lekė.
13) Kredi bankare nė njė bankė tė nivelit tė dytė, detyrimi financiar i pashlyer 44 999 euro, principali 100 000 euro, norma e interesit 13 euro, e marrė mė 18.07.2006 me afat 15 vjet.
14) Bashkėshortja, gjendja e llogarisė bankare tė biznesit nė njė bankė tė nivelit tė dytė, 4 750 lekė.
15) Bashkėshortja, gjendja e llogarisė bankare tė biznesit nė njė bankė tė nivelit tė dytė, 48 euro.


DECLARED EXPENSES 2014
Expense Description
Nuk ka