Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2014
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura nga paga dhe shpërblime si përfaqësues, 17 268 euro.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshortja Ani Hasanaj, të ardhura nga paga në biznesin familjar, 480 000 lekë.
2)Bashkëshortja, të ardhura nga qiraja, (janar-gusht
2014), 11 200 dollarë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
Others
1) Kredi bankare në një bankë të nivelit të dytë, 1 000 000 lekë, detyrimi financiar i pashlyer 175 988 lekë.
2) Overdraft 100 000, shlyer plotësisht.
3) Overdraft 90 000 lekë, detyrimi financiar i pashlyer 66 200 lekë.
4) Bashkëshortja, llogari bankare në një bankë të nivelit të dytë, 24 440 euro.
5) Bashkëshortja, llogari bankare në një bankë të nivelit të dytë, 119 705 lekë.
6) Bashkëshortja, pronare me 100 % e një shtëpi banimi në proces legalizimi me sip. 110 m2, vlera 140 000 euro. Bashkëshortja, të ardhura nga qiraja, (janar-gusht
2014), 11 200 dollarë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2014
expenseDesc
Nuk ka