Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2017
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura si administrator i Ujësjellës-Kanalizimeve, sh.a, Cërrik, shuma 75 lekë/muaj bruto.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshortja, Znj. Erjola Calja, të ardhura si Drejtore e Përgjithshëm në Bashkinë Cërrik, shuma 79 120 lekë/muaj bruto.
2) Bashkëshortja, Znj. Erjola Calja, të ardhura nga puna si punonjëse akademike e jashtme në Universitetin "Aleksandër Xhuvani" Elbasan për vitin akademik 2017-2018, shuma 68 850 lekë/vit.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
Others
1) Të ardhura nga shitja më 19.12.2017 e autoveturës tip "Porche Cayene" e vitit 2006, vlera 980 000 lekë. Autovetura ishte blerë 5 000 euro me të ardhura bujqësore personale dhe familjare ndër vite.
2) Bashkëshortja, Znj. Erjola Calja, gjendja e llogarisë rrjedhëse, 600 000 lekë (kjo shumë është dhuratë për ditëlindjen e vajzës në 3 vite nga gjyshërit).


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2017
expenseDesc
Nuk ka